Tävling

Penstore har en tävling som jag (nog) kommer att skicka in ett bidrag till. Första pris är det orimligt att jag ställer in mig på, men kanske 2:a till 9:e med 1000 kr att handla för? Det hela går ut på att köpa ett kit med pennor (av riktigt bra kvalitet). Samma fabrikat och variant för alla, men slumpmässiga färger. Jag måste använda alla pennor och endast de pennorna. Hur jag använder dem eller vilket material jag använder är helt fritt. Något så när samma förutsättningar för alla. Här är pennorna:

Pennorna från Derwent (ett av mina favoritmärken!) och Pentel är mest användbara. Den svarta från Tombow har jag sedan tidigare. De övriga är hopplösa! Överstrykningspennan är så illig att den gör ont i ögonen och den smetar ihop med alla andra utom Derwentpennan. Den ljusblå är … kompakt, tung och … platt. Den är som målarfärg som används när man rollar på väggar. Den från Pantone “blöder” och är så mörk att den ser svart ut. Suck. Jag har fått till 3 möjliga bidrag som jag bara är halvnöjd med. Jag har tid på mig till 14 oktober.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.